Over ons

De toekomst van het leren aan de universiteit

Met het ICT & Onderwijs (ICTO) programma verkent de Universiteit Leiden innovatieve manieren om technologie in te zetten ter versterking van haar onderwijs, zowel online als op de campus; zowel voor fulltime studenten als voor professionals. Via projecten en experimenten zoeken wij antwoord op de vraag: hoe wij onze studenten in de komende decennia het best kunnen opleiden om maatschappelijk, cultureel, economisch en wetenschappelijk het verschil te gaan maken.

Hiervoor kent het ICTO-programma drie programmalijnen:

Bij de uitvoering van het ICTO-programma wordt er samengewerkt met meerdere centra en netwerken van binnen en buiten de Universiteit Leiden. De belangrijkste hiervan zijn: de Leiden Teachers Academy, het ICLON, het Online Learning Lab en het Centre for Education and Learning. Lees meer over elk van deze organisaties via de linker navigatiebalk. 

Om alle belangstellenden voor ICTO op de hoogte te houden, wordt om de maand de Agenda Onderwijsinnovatie verstuurd. Hierin staan alle activiteiten op het gebied van onderwijsinnovatie die binnen de Universiteit Leiden, en een paar daarbuiten, in de komende maanden georganiseerd worden. Wilt u zich hiervoor aanmelden, stuur ons dan een mailtje

Meer weten?

Wilt u meer weten, neem dan .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)op. 

ICTO Programma Universiteit Leiden
071 - 527 3174 | icto@leidenuniv.nl
Rapenburg 70, 2311 EZ Leiden