Blended Learning: Het versterken van het onderwijs op de Universiteit Leiden

  • Home
  • Actueel
  • Blended Learning: Het versterken van het onderwijs op de Universiteit Leiden

In een voortdurende zoektocht, hebben we in de afgelopen vier jaar in het ICTO-programma nieuwe manieren verkend om de kwaliteit van het onderwijs met digitale middelen te versterken en te verdiepen. Een van de grote projecten daarbij was het opleidingsbreed invoeren van Blended Learning. In dit en andere projecten onderzochten we hoe Blended Learning het beste vorm gegeven kan worden, wat wel en niet werkt en hoe opleidingen en faculteiten docenten hierbij het beste kunnen ondersteunen. 

De lessons learned uit vier jaar Blended Learning projecten willen we delen via de persoonlijke verhalen van verschillende docenten, opleidingsdirecteuren en ICTO-coördinatoren in het boekje Blended Learning: Het versterken van het onderwijs op de Universiteit Leiden. Hierin vertellen zij hoe ze Blended Learning inzetten en hoe ze dit ervaren. Ook kijken we hierin vooruit om te zien wat Blended Learning ons in de toekomst gaat brengen.

Lees hier het boekje en laat u inspireren. Mocht u zelf ook aan de slag willen met Blended Learning in het onderwijs, neem dan contact op met uw facultaire ICTO-coördinator.

Centre for Innovation
071 - 527 3174 | icto@leidenuniv.nl
Schouwburgstraat 2 , 2511 VA The Hague